Groepsuitjes en teambuilding​

Kajakken, Kanoën of Raften voor groepen van 200+ personen

De Maasvallei laat jullie op een magische manier voelen waar het écht om draait… genieten, ontspannen en verbinden met elkaar en de natuur.

Even alles loslaten en elkaar op een nieuwe manier leren kennen tijdens deze ontspannen en soms spannende afvaart… Super leuke ervaring.

Als groep ( tot 200+) beleven jullie een onvergetelijke tocht over de Grensmaas met een Kajak, Kano of Raft door dit wonderschone Limburgse natuurgebied.

Kajak/raft en E-step combi

Wat bij ons extra uniek is zijn onze Kajak/raft en E-step combinatie! Want naast heerlijk varen op de Maas kunnen jullie bij ons ook kiezen om dit te combineren met een mooie tocht per E-step door de natuur en langs sfeervolle dorpjes. 

Jullie kunnen natuurlijk ook voor eigen vervoer zorgen of gebruik maken van onze terugbreng service. Vaak kunnen wij ook een touringcar voor jullie verzorgen. (Geef dit ruim op tijd aan in de reservering).

Mochten jullie ergens vooraf of na de tocht over het water iets willen gaan eten of drinken laat het ons weten we kunnen jullie helpen met leuke adressen in de buurt van onze start/eindlocatie.

Neem contact met ons op

Boeken doe je het snelst direct via onze website. Heb je toch nog een vraag of wil je graag iemand spreken voordat je reserveert? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsgegevens
Kajak en Rafting Tour Limburg B.V.
Postadres: Sint Monulphusweg 3 , 6212BG Maastricht
KvK: 78518768

Stuur ons een bericht