0031 (0)438519582 info@kajaktourlimburg.nl

Vaarroutes Kajak en rafting Tour Limburg

Kajak Tour Limburg bied een drietal vaarroutes aan, elk met zijn eigen intesiteit en hoogtepunten. Wij kunnen je adviseren in de vaarroute die het beste aansluit op je wensen. De vaste standplaats van Kajak Tour Limburg is in Uikhoven (België) aan de overzijde van het voetveertje te Oud Geulle aan de Maas. De prijs is voor elke vaarroute hetzelfde. Wens je meer informatie over de vaarroutes? Neem dan contact met ons op!

*Vaarroute 1*

De tour zal starten in Uikhoven, Langeweidestraat 1 (België) en eindigen in Dilsen-Stokkem (België).

Mooiste parcours, inclusief stroomversnellingen. Vaartijd circa 3 uur, afhankelijk van stroming en weersomstandigheden, goede parkeermogelijkheden. In hoogseizoen bereikbaar via Geulle te voet of per fiets met het veerpontje.

  • Afstand: 13 kilometer
  • Vaartijd: circa 3 uur

*Vaarroute 2*

De tour zal starten in Maasmechelen, Geneuth 100 (België) en eindigen in Dilsen-Stokkem (België).

Je vaart door prachtige natuurgebieden inclusief stroomversnellingen. Vaartijd circa 2 uur, afhankelijk van stroming en weersomstandigheden, goede parkeermogelijkheden. 

  • Afstand: 8 kilometer
  • Vaartijd: circa 2 uur

*Vaarroute 3*

De tour zal starten in van Borgharen (Nederland) en eindigen in Uikhoven (België).

Je vaart door prachtige natuurgebieden. Vaartijd circa 2 uur, afhankelijk van stroming en weersomstandigheden, goede parkeermogelijkheden. Deze route is alleen mogelijk bij grotere groepen, neem contact op voor meer info.

  • Afstand: 11 kilometer
  • Vaartijd: circa 2 uur

Heb je een route die de voorkeur heeft? Geef dit aan tijdens het reserveren.