Kajak & Rafting Tour Limburg
Kayak op de Maas Raften op de Maas Raften op de Maas

PROGRAMMA, ROUTES EN PRIJZEN

Geniet van een ongerepte mooie natuur van begin April tot eind Oktober. Kajak & Rafting Tour Limburg biedt u een van A tot Z verzorgde afvaart door beschermde natuurgebieden op de motorbootvrije Maas per kano, kajak of raft.

MEER INFORMATIE

Aarzel niet te informeren, wij zijn graag bereid al uw vragen te beantwoorden.

Telefoon: 00 31 (0)43 8519582
Mobiel: 00 31 (0)6 51335102
E mail: info@kajaktourlimburg.nl

Standplaats: Uikhoven (B).

Facebook

VERVOER

Gratis transport van eigen fiets naar eindpunt.

Gratis transport van chauffeurs (in onderling overleg).

WATERSAFARI OP DE GRENSMAAS

grensmaasKilometers mooie stroomversnellingen. Volledig vrij van massa toerisme, moterboten en vrachtverkeer. Het water is helder en visrijk.

Honderden hectaren door Natuurmonumenten beschermede parken.

U ervaart een ongekende vrijheid, zowel actie als rust. Het geluid van stilte, vogels of stromend water geven je het gevoel dat je herboren bent.

Waterrecreatie met door spierkracht voortbewogen kleine schepen (zoals bv kanovaren, kajakken en raften) op de gemeenschappelijke Maas tussen Lanaken/Borgharen en Kinrooi/Stevensweert is niet gemakkelijk. De gemeenschappelijke Maas is een regenrivier, waarvan het peil zeer sterk en zeer vlug kan wijzigen. Ook de stroomsnelheid van het water verschilt van plaats tot plaats en naar gelang de (verschillende) weersomstandigheden. Elke kanovaarder moet daarom rekening houden met het grillige karakter van de gemeenschappelijke Maas. Laat U niet verrassen. Vaar veilig en wees bedacht op onverwachte situaties.